Artikel
5 nov '12
5 november '12
2 min

Feestelijke lancering RAP HBO

Sinds enkele jaren is RAP hét digitale HRM-kennissysteem voor de overheid en het onderwijs. Inmiddels maken in totaal 450 gemeenten, waterschappen en scholen in voortgezet onderwijs gebruik van dit kennissysteem. In nauwe samenwerking met een aantal Nederlandse hogescholen heeft een team van specialisten de afgelopen maanden hard gewerkt aan een geheel nieuwe versie van RAP: RAP HBO. Op 1 november jl. werd deze nieuwe versie van het kennissysteem voor hogescholen op feestelijke wijze gelanceerd.  

Speciale bijeenkomst

Tijdens een speciale lanceringsbijeenkomst reikte Michaël Munnich, directeur Driessen HRM_Payroll, de inlogcertificaten aan alle nieuwe gebruikers van RAP HBO uit. Vervolgens werden tijdens een korte spoedcursus alle in’s en out’s van het kennissyteem toegelicht, waardoor alle aanwezigen RAP HBO in sneltreinvaart leerden gebruiken. Mede door de vele positieve reacties van alle aanwezigen kunnen wij terugkijken op een feestelijke, maar ook leerzame middag.

Lancering HRM-netwerk

Op 1 november werd er binnen RAP nog een tweede mijlpaal bereikt. Tijdens de lanceringsbijeenkomst van RAP HBO werd er tevens een nieuwe tool binnen RAP in gebruik genomen. Deze tool betreft een HRM-netwerk waarmee gebruikers van RAP voortaan eenvoudig en snel informatie met vakgenoten binnen andere organisaties kunnen uitwisselen. Daarnaast kan het HRM-netwerk worden gebruikt om brieven, regelingen of andere documenten met andere organisaties te delen. Voortaan is RAP dus niet langer uitsluitend een kenniscentrum waar alle HRM-informatie samenkomt en gebundeld  wordt weergegeven. Met de introductie van het netwerk is RAP voortaan en kennisknooppunt, waar HRM-specialisten hun kennis met elkaar delen.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.