Artikel
18 jun '12
18 juni '12
2 min

Driessen opnieuw Best Managed Company

Ook dit jaar behoort Driessen HRM_Payroll tot een van de best geleide bedrijven van het midden -en grootbedrijf van Nederland. Dat maakte Deloitte afgelopen week bekend. De kwalificatie maakt deel uit van het ‘Best Managed Companies’ programma dat Deloitte in samenwerking met TiasNimbas Business School en VNO-NCW organiseert. De organisatie geeft aan dat de groep Best Managed Companies 2012 vooral goed scoort op het thema innovatie.

Driessen mag de titel voor de groep best geleide bedrijven voor de derde keer op rij in ontvangst nemen. Bij de beoordeling werd gelet op de strategie, de bedrijfsvoering en de resultaten van de HRM-dienstverlener. In totaal meldden 152 bedrijven zich aan. Uiteindelijk zijn 72 ondernemingen door de landelijke jury tot ‘Best Managed Company’ verkozen.

Bijzondere prijs
Jeroen Driessen, directeur Driessen: “Ondanks dat we de titel van ‘Best Managed Company’ al meerdere keren hebben gewonnen, blijft het een bijzondere prijs. Vooral het feit dat in deze beoordeling niet alleen wordt gelet op omzetgroei, maar vooral op het uitblinken op goed management vergroot voor ons de waarde”. Directeur Michaël Munnich vult aan: “Dat onze aanpak door een vakjury bestaande uit organisatiedeskundigen als succesvol wordt ervaren is een groot compliment. De titel is een mooie prestatie voor ons en onze medewerkers”.

Blik op de toekomst
Herman Roose, partner bij Deloitte en juryvoorzitter Best Managed Companies is enthousiast over de groepsresultaten: “Ondanks de economische tegenwind laten de bedrijven prima cijfers zien. De sleutel tot dit succes lijkt een sterke focus op innovatie waardoor men zich goed door de crisis lijkt te slaan”. Roose vervolgt: “Succesvolle bedrijven zijn continu bezig met de volgende stap, de toekomst. Zij passen niet alleen op de winkel, maar zijn gericht bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten of markten”. De jury van Best Managed Companies is van mening dat juist in de komende jaren bedrijven met innovatie in hun DNA het verschil gaan maken.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.