Artikel
11 jul '14
11 juli '14
2 min

Driessen kijkt met trots terug op mooie WK-periode

Na een zenuwslopende wedstrijd tegen Argentinië kwam, afgelopen woensdag, een einde aan de overwinningen van ons Oranje. Met trots kijken wij terug op de vele euforische en verrassende momenten die het Nederlands elftal ons liet beleven. Want laten we eerlijk zijn, het elftal van Van Gaal heeft gevochten voor de wereldbeker.

Dé Driessen WK-fluit
Begin juni wenste Driessen haar relaties en medewerkers een sportief en gezellig WK toe door het versturen van dé Driessen WK-fluit. Relaties kregen de mogelijkheid om meerdere fluitjes te bestellen. Tot onze verbazing waren de aanvragen net zo succesvol als het Oranje elftal en vlogen ze ons letterlijk om de oren. Omdat halverwege juni de voorraad van tienduizenden fluitjes op was, is een leuk alternatief verstuurd om alsnog in de aanvragen te voorzien.

WK win-actie
Flexibele medewerkers van Driessen mochten hun leukste foto mét de Driessen WK-fluit insturen en maakte hiermee kans op een barbecue. Na vele leuke en verrassende inzendingen is er afgelopen maandag een winnaar gekozen. Winnares Manon Driessen (zou het aan de naam liggen?), werkzaam bij Basisschool Dichterbij in Doetinchem heeft vanochtend samen met haar klas de Boretti barbecue in ontvangst mogen nemen.

Terugblik
Met het ontvangen van vele leuke reacties en mooie foto-momenten wordt er teruggekeken op een mooie WK-periode. Voor nu ruimen we de oranje slingers op, wachten we op de uitslag van de WK-pool en kijken we met plezier uit naar het EK in 2016.

Hieronder een kleine sfeerimpressie van de cadeau-overhandiging. 

DSC_1577

DSC_1572

DSC_1585

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.