Artikel
24 mei '12
24 mei '12
2 min

Driessen HRM_Payroll organiseert wereldrecord levende achtbaan

Bijna 300 kinderen die deelnemen of deelgenomen hebben aan het onderwijsprogramma ´Playing for Success´, hebben woensdag 23 mei een nieuw wereldrecord gevestigd. Tijdens het speciale event dat Driessen HRM_Payroll georganiseerd heeft voor Playing for Success, hebben de kinderen het wereldrecord ‘Levende Achtbaan’ gevestigd in het PSV-stadion.

Playing for Success
Driessen kwam met Playing for Success in aanraking in het Philips-Stadion, als sponsor en supporter van voetbalclub PSV. Tijdens een kennismaking met de mensen achter het onderwijsprogramma werd al snel duidelijk dat er niet alleen bijzondere prestaties op het veld in het stadion worden geleverd, maar ook in de speciale Playing for Success ruimte. Playing for Success brengt de kinderen op een uitdagende en inspirerende plek buiten school samen: in het stadion van een betaald voetbalorganisatie. Deze omgeving stimuleert kinderen om  beter te presteren. Als  kinderen ontdekken dat ze wél kunnen leren en dat leren ook nog leuk is, nemen de schoolprestaties toe en hervinden ze hun zelfvertrouwen.

Uitzonderlijke prestaties
Vanuit de betrokkenheid die Driessen als HRM dienstverlener voor de publieke sector bij het onderwijs heeft werden en worden de prestaties die Playing for Success levert zeer gewaardeerd. Daarom heeft Driessen op 23 mei een speciale dag georganiseerd voor de kinderen die deelnemen of deelgenomen hebben aan Playing for Success Eindhoven en Helmond. “Om de kinderen te laten zien dat iedereen in staat is tot uitzonderlijke prestaties, wilde we graag samen met hun een wereldrecord neerzetten” aldus Jeroen Driessen.

Officieel wereldrecord
En die poging is geslaagd, onder toeziend oog van Notariskantoor Schäfer uit Eindhoven werd op 23 mei het officiële wereldrecord ‘Levende Achtbaan’ gevestigd in het PSV-stadion. 280 kinderen legden in een tijd van iets meer dan 6 minuten (06:04:21) een parcours af van 235 meter dwars door het stadion. Bekijk de verklaring wereldrecord ‘Levende Achtbaan’ en het parcours

Bekijk het wereldrecord ‘Levende Achtbaan’:

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.