Artikel
16 dec '13
16 december '13
3 min

Driessen HRM verwelkomt klanten uit het hele land!

Driessen HRM biedt advies en ondersteuning op het gehele HRM-gebied, specifiek voor de publieke sector. Wij zijn goed bekend binnen overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur. Vanuit ons kantoor in Helmond en inmiddels ook onze nieuwe locaties in Den Haag, Utrecht en Leeuwarden, werken wij met zo’n 250 collega’s voor ruim 1.000 organisaties in Nederland. Ook de afgelopen periode hebben wij weer de nodige klantrelaties mogen verwelkomen. Zo aan het einde van het jaar een kleine greep van nieuwe organisaties die wij, met gepaste trots, mogen ondersteunen of adviseren met (een of meerdere van) onze HRM-diensten.

HRM in de volle breedte
Als HRM-dienstverlener voor de publieke sector ondersteunen wij u vanuit verschillende divisies met producten en diensten die zekerheid, continuïteit en flexibiliteit bieden over de volle breedte van HRM. Zo kunt ú het beste uit uw mensen halen.

HRM_Solutions
Vanuit de divisie HRM_Solutions zorgen wij samen met u voor de juiste mens op de juiste plek. U werkt immers graag met goede mensen binnen uw organisatie, of het nu gaat om uw directe collega’s, vervangers of tijdelijke specialisten. Onlangs heeft de uitvoeringsorganisatie van de Rijksoverheid voor het onderwijs DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs) besloten haar uitzendactiviteiten door Driessen HRM te laten uitvoeren. Ook het Openbaar Ministerie (OM), de Rechtspraak, Raad voor de Kinderbescherming, Raad voor Rechtsbijstand en de Reclassering hebben op het gebied van uitzenden en detacheren voor Driessen HRM gekozen, net als Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond.

Payroll_Solutions
De divisie Payroll_Solutions heeft als uitgangspunt: het juiste salaris en een helder contract voor uw mensen, minder regelwerk en risico voor u. Want ook de belangrijke randvoorwaarden bij al uw administratieve HRM-werkzaamheden wilt u goed organiseren. Op het gebied van het ondersteunen of (gedeeltelijk) overnemen van de personeels- en salarisadministratie is Driessen HRM nieuwe samenwerkingen aangegaan, onder andere met gemeente Wageningen en met KCS (Kub Career Services, onderdeel van de Universiteit van Tilburg). Maar ook met welzijnsorganisatie Stichting Neos en verschillende klanten in de sector onderwijs zoals Stichting Sarkon en Eenbes Basisonderwijs.

E-HRM_Solutions
Last but not least, maakt de divisie E-HRM_Solutions uw HRM-werkzaamheden graag eenvoudiger door e-HRM-oplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij uw wensen en uw praktijk. Ruim 400 organisaties maken al gebruik van het HRM-kennissysteem RAP om snel en volledig inzicht te hebben in de actuele arbeidsvoorwaarden van hun medewerkers. Voortaan kunnen ook Omgevingsdienst Groningen en Sportstichting Sittard-Geleen het gemak van RAP Gemeenten ervaren, net als brede school Metameer en Onderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden die beiden gebruik gaan maken van RAP VO (Voortgezet Onderwijs). Ook de e-HRM oplossing VervangingsManager is op dit moment al succesvol geïmplementeerd bij duizenden basisscholen om eenvoudig een bestand van invalkrachten te beheren, plannen en automatiseren. Het aantal gebruikers van de VervangingsManager is daarbij nog steeds snel groeiende.

Van harte welkom!
Zoals u kunt lezen, heeft Driessen HRM weer volop nieuwe klanten uit de publieke sector mogen verwelkomen voor uiteenlopende producten en diensten. Wij heten iedereen dan ook van harte welkom!

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.