Artikel
5 jul '13
5 juli '13
2 min

Driessen HRM nog een seizoen shirtsponsor van Helmond Sport

Driessen HRM zal aankomend seizoen wederom op de shirts van Helmond Sport te zien zijn. De HRM-dienstverlener voor de publieke sector zal zich als shirtsponsor nogmaals voor een seizoen aan de Helmondse club verbinden. Na het seizoen 2013-2014 zal Driessen HRM plaatsmaken voor een andere partij.

“We zijn enorm trots dat Driessen HRM voor het derde achtereenvolgende jaar zich aan ons heeft willen verbinden”, geeft Mario Captein, algemeen directeur van Helmond Sport aan. “Komend seizoen zal de Jupiler League meer exposure krijgen via het open kanaal van Fox. Daardoor zal Driessen HRM nog duidelijker in beeld komen en meer landelijke bekendheid genereren. Uiteraard zal Helmond Sport er alles aan doen om Driessen HRM komend seizoen wederom op een positieve manier naar buiten te brengen.”

Michaël Munnich, directeur Driessen HRM vult aan: “Als HRM-dienstverlener werken wij voor zo’n 1.000 organisaties, verspreid door heel Nederland. Daarbij dragen wij de voetbalclub uit onze eigen stad uiteraard een extra warm hart toe. Wij hebben als hoofd- en shirtsponsor Helmond Sport graag geholpen tijdens de afgelopen twee seizoenen. En ook in het komende seizoen zullen wij als vanouds trots op de voorzijde van het shirt prijken. De achterzijde van het shirt zal daarbij worden ingevuld door sponsor Vescom. Na dit derde seizoen zullen wij terugtreden als hoofd- en shirtsponsor. Wij geven dit nu reeds aan zodat Helmond Sport in alle openheid, alle tijd en ruimte heeft om op zoek te gaan naar een goede opvolger. Overigens zullen wij ook na het terugtreden als shirtsponsor aan het einde van het komende seizoen vanzelfsprekend nog wel bij de club betrokken blijven. Maar eerst gaan we weer genieten van een jaar met veel spannende wedstrijden en hopelijk wederom mooie resultaten”.