Artikel
1 sep '14
1 september '14
2 min

Driessen HRM en The Implementation Group (TIG) slaan handen ineen

Driessen HRM slaat de handen ineen met The Implementation Group (TIG), leverancier van dashboard- en analyseoplossingen. Met de samenwerking spelen de bedrijven in op een groeiende behoefte aan stuurinformatie in de publieke sector. Deze informatie is nodig voor onderbouwde besluitvorming over efficiëntie- en prestatieverbeteringen op HR-gebied. Driessen gaat de dashboard- en analyseoplossingen van TIG inzetten om HRM-processen van klanten nog efficiënter in te richten.

“De prestatiedruk wordt door diverse ontwikkelingen binnen de publiek sector steeds hoger”, zegt directeur Michaël Munnich van Driessen HRM. “Op basis van actuele overzichtelijke informatie kan het management beslissingen nemen die de efficiëntie en prestaties van de organisatie ten goede komen. TIG maakt die informatie snel en duidelijk inzichtelijk. In combinatie met ons specialisme op procesinrichting creëert dat een unieke meerwaarde voor organisaties in de publieke sector.”

Samenwerking
De organisaties zijn met elkaar in contact gekomen als partners van AFAS. Driessen richt zich op implementatie van AFAS en het verbeteren van HRM-processen. TIG maakt van AFAS-data inzichtelijke HR-stuurinformatie. Stuurinformatie die van belang is voor verbetering van HRM-processen. “We zagen al snel de meerwaarde die onze organisaties en producten voor elkaar hebben”, aldus directeur Ernest-Jan Horn van TIG. “Daarbij was ook een duidelijke culturele match en het besluit tot samenwerking was dan ook snel genomen.” De samenwerking richt zich in eerste instantie op het onderwijs en wordt later verbreed naar de sectoren overheid en zorg. De bedrijven gaan samen standaarddashboards leveren voor analyse en rapportage over Driessen online.

Over TIG
TIG is specialist in het ontwikkelen van praktische, interactieve dashboards en analyse oplossingen op basis van QlikView technologie. Meer dan 300 instellingen in onderwijs en publieke sector, maken gebruik van de oplossingen voor stuurinformatie op het gebied van HR, financieel en onderwijskwaliteit. Daarmee krijgen organisaties direct inzicht in zaken zoals ziekteverzuim, personeelsverloop en salaris- en werkgeverskosten.

Ga voor meer informatie over The Implementation Group naar www.tignl.eu.

20140610-105118 (2)

 

 

 

 

 

 

 


Ernest-Jan Horn (links) en Michaël Munnich (rechts) zien uit naar succesvolle samenwerking.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.