Artikel
2 jun '14
2 juni '14
2 min

17 juni openingsevent locatie Amsterdam

Op dinsdag 17 juni wordt wederom een nieuwe locatie van Driessen HRM officieel geopend. Dit keer gaan de deuren open in onze hoofdstad Amsterdam. De locatie is gevestigd aan de Paulus Potterstraat 28, midden in het culturele hart van de stad, tussen de bekende musea in de buurt van het Museumplein.


Locaties door het land
Naast ons hoofdkantoor in Helmond en de nieuw geopende locatie in Amsterdam is Driessen ook gevestigd in het centrum van Utrecht, Den Haag, Groningen en Leeuwarden. Op werkdagen zijn wij geopend om medewerkers met vragen over hun arbeidsovereenkomst te woord te staan en werkzoekenden te helpen bij hun zoektocht naar een baan in de publieke sector. Daarnaast stellen wij aan relaties de ruimtes op de locaties beschikbaar voor bijvoorbeeld een vergadering en nodigen wij regelmatig klanten uit voor kennisbijeenkomsten en events.

Minisymposium
Tijdens de openingsmiddag zal analist en strateeg Wim Davidse zijn visie geven op de arbeidsmarkt en verzorgt prof. Victor Lamme een boeiende presentatie over het menselijk brein en de neurowetenschap. Wij nodigen HRM-professionals en goede relaties binnen overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur uit de regio Amsterdam van harte uit voor deze feestelijke opening.

Aanmelden
Wilt u bij het openingsevent aanwezig zijn en kennisdelen met HRM-professionals uit de publieke sector uit de omgeving van Amsterdam? Kijk voor het programma en aanmelden op www.driessen.nl/openingamsterdam. Wij hopen u te mogen begroeten op dinsdag 17 juni.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.