Artikel
27 mei '15
27 mei '15
1 min

Vind een gesigneerde spelersvlag van PSV!

Driessen zorgt dagelijks voor de juiste mens, op de juiste plek in de publieke sector. Als partner van PSV heeft Driessen mede mogelijk gemaakt dat er voorafgaand aan de wedstrijd PSV – Ajax levensgrote spelersvlaggen te zien waren. Hierdoor kreeg het veld van het Philips Stadion een prachtig rood-wit uiterlijk. Ben je fan van PSV en woon je in (de buurt van) Eindhoven? Ga dan de komende dagen op zoek naar een gesigneerde spelersvlag!

#juisteplek

De komende dagen zullen de vlaggen worden verstopt op diverse plekken in of rondom Eindhoven. Via het Twitteraccount van @PSV worden de komende dagen hints gegeven om de vindplek te achterhalen. Vind jij als eerste de spelersvlag, dan ben je de gelukkige winnaar!

Driessen brengt mens en werk bij elkaar

Voor meer dan 1.000 organisaties in de publieke sector brengt Driessen dagelijks mens en werk bij elkaar. Ben jij op zoek naar een nieuwe passende plek bij een van onze opdrachtgevers in het land? Driessen biedt vacatures binnen overheid, onderwijs, zorg & welzijn en de cultuursector aan. Ga naar www.driessen.nl/vacatures en bekijk het actuele vacatureaanbod.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.