Artikel
20 dec '10
20 december '10
2 min

Vervolg bijeenkomsten werkkostenregeling

In maart 2010 is Driessen begonnen met het organiseren van trainingen Werkkostenregeling. Wat begon met 12 geplande bijeenkomsten groeide uit tot een groot succes met inmiddels 50 goed beoordeelde bijeenkomsten bij een groot aantal gemeenten en enkele onderwijsinstellingen. Met kennis van de praktijk gaat Driessen nu een stap verder.

Uitgangspunt voor die trainingen was interactie, waarbij de specifieke situaties bij de verschillende deelnemers besproken konden worden. Door deze aanpak hebben wij een groot aantal succesvolle cases uit de praktijk op een rij kunnen zetten, wat ons goed bekend maakt met de thema’s rondom de Werkkostenregeling en de geldende CAO.

Geheel in lijn met de succesvolle bijeenkomsten organiseren wij momenteel voor een grote gemeente in Brabant een volledig scholingsprogramma op maat met betrekking tot de Werkkostenregeling. De totale groep bestaat uit zo’n 60 medewerkers en 75 leidinggevenden.

Kennis voor de gehele organisatie

Het programma bestaat uit 4 groepsbijeenkomsten waarin we 60 medewerkers voorafgaand aan de invoering van de Werkkostenregeling bijscholen zodat zij alle effecten  en financiele aspecten duidelijk in beeld hebben. Daarnaast wordt in een voorlichtingsbijeenkomst van 2 uur bij 75 leidinggevenden de basiskennis over de werkkostenregeling bijgebracht en de organisatiebrede gevolgen en/of consequenties in kaart gebracht. Alle relevante onderwerpen zoals gerichte vrijstellingen en intermediaire kosten komen aan bod. Daarnaast zal uitgebreid worden ingegaan op de noodzaak om  organisatiebreed een uniform beleid te voeren en daar consequent aan vast te houden. Middels eenvoudige voorbeelden, die bij voorkeur uit de eigen praktijk komen, wordt de werking van de werkkostenregeling geïllustreerd. ‘Werkkostenregeling voor leidinggevenden’ zorgt er dus voor dat managers op de hoogte zijn van de regeling en dat ze de regeling indien nodig toe kunnen lichten aan hun medewerkers.

Meer informatie

Mocht dergelijk scholingsprogramma (bijvoorbeeld Werkkostenregeling voor leidinggevenden) interessant zijn voor uw organisatie neem dan contact op met Dian van Baal via dian.vanbaal@driessen.nl of telefonisch via 0492 – 50 66 66. Alle informatie over de werkkostenregeling hebben we voor u verzameld op www.driessen.nl/werkkostenregeling

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.