Artikel
29 feb '12
29 februari '12
2 min

Verdiepingsbijeenkomst voor de cultuursector

De cultuursector staat voor grote uitdagingen. Zo worden culturele organisaties steeds meer geacht op eigen kracht de financiën rond te krijgen en staat eigentijds werkgeverschap steeds hoger op de agenda. Wij nodigen geïnteresseerden, die verantwoordelijk zijn voor het personeelsbeleid binnen de organisatie, van harte uit voor de verdiepingsbijeenkomst voor de cultuursector op donderdag 5 april 2012 in het Geldmuseum te Utrecht.

Luister naar de verrassende visie van cultureel econoom Arjo Klamer, schrijver van het boekje ‘Pak aan, 100 en 1 ideeën voor alternatieve financiering van kunst en cultuur’. Hij deelt zijn ideeën en geeft interessante tips die voor u in de praktijk zeer waardevol kunnen zijn.

Programma
Donderdag 5 april

13.30 uur  Ontvangst

14.00 uur  Welkomstwoord

14.15 uur   Pak aan!
Arjo Klamer, hoogleraar culturele economie en schrijver van het boekje ‘Pak aan’.
Als nooit tevoren wordt er bezuinigd op de culturele sector. Arjo Klamer maakt tijdens zijn lezing duidelijk dat nu het moment is dat culturele organisaties alle kansen aanpakken om zich te presenteren. Hij laat zien hoe niet alleen de markt en de overheid, maar juist ook de sociale sfeer hiertoe vele nieuwe en onverwachte kansen biedt. Op basis van ervaringen en kennis geeft hij praktische ideeën, voorstellen, inzichten en tips die inspireren en motiveren.

Na deze lezing wordt u in de gelegenheid gesteld om samen met uw collega’s uit het veld, op interactieve wijze, ervaringen uit te wisselen.

15.30 uur  Rondleiding door het Geldmuseum

16.00 uur  Afsluitende borrel

Aanmelden is mogelijk via www.driessen.nl/cultuurbijeenkomst.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.