Artikel
7 jul '10
7 juli '10
2 min

Uw mening over de werkkostenregeling telt!

Het Ministerie van Financiën heeft de Uitvoeringsregeling loonbelasting 2011 (URLB 2011) opgezet ter vervanging van de Uitvoeringsregeling loonbelasting 2001. De belangrijkste verschillen tussen deze beide regelingen hangen samen met de introductie van de werkkostenregeling met ingang van 1 januari 2011. Het Ministerie van Financiën wil graag weten hoe werkgevers denken over de concept-uitvoeringsregeling loonbelasting 2011. Via een internetconsultatie kunnen werkgevers hun mening hierover kenbaar maken.

Het Ministerie van Financiën geeft aan dat het doel van de consultatie is “het bezien van de gehele concept Uitvoeringsregeling. Tevens wordt beoogd de uitvoerbaarheid van de werkkostenregeling te peilen. De beoogde publicatiedatum van de regeling is, om partijen voldoende gelegenheid te geven zich voor te bereiden, gelegen binnen een maand na afronding van deze consultatie.”

Reageren tot 12 juli
Tot 12 juli kunnen werkgevers reageren op alle onderdelen van de concept-regeling. De consultatie URLB 2011 vindt u op Overheid.nl. Daar vindt u ook het concept.

Meer informatie over de werkkostenregeling
Driessen heeft alle informatie over de werkkostenregeling verzameld, bekijk de werkkostenregeling pagina. Daar vindt u een presentatie met uitleg en voorbeelden over de werkkostenregeling, een gratis whitepaper met 44 vragen van uw collega’s, inclusief de antwoorden en een toolkit invoering werkkostenregeling, waarmee u snel, effectief en zeer betaalbaar de invoering werkkostenregeling voor uw organisatie in de praktijk kunt brengen.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.