Artikel
4 mrt '11
4 maart '11
1 min

Payrollme­de­wer­kers zijn De Toekomst van Brabant’?

Regelmatig organiseert Driessen, als sponsor van PSV, bijeenkomsten in het Philips Stadion. Op zondag 20 februari jl. waren de trainees van het opleidingsprogramma ‘De toekomst van Brabant’ te gast.

De trainees van het opleidingsprogramma krijgen gedurende het programma de gelegenheid om kennis te maken met de overheid. Driessen is ‘goed bekend’ binnen deze sector. Wij bieden vele overheidsinstanties op landelijk niveau onze dienstverlening aan. Vrijwel alle trainees staan bij Driessen op de payroll. Voor onze payroll-krachten doen we graag iets extra’s.De trainees kregen gedurende de bijeenkomst in het Philips stadion een exclusief kijkje achter de schermen. Daarnaast werd door Peter Kentie, marketing & media manager bij PSV een presentatie gegeven over Social Media. De wedstrijd PSV – NAC eindigde met winst voor de Eindhovenaren in 4-1. De foto’s die tijdens de bijeenkomst gemaakt zijn, zijn te bekijken via www.driessen.nl/fotos-psv-nac.

Als Brabants bedrijf zijn wij blij met initiatieven zoals dit opleidingsprogramma, waarbij talenten de kans krijgen om ervaring op te doen binnen de overheid. Op die manier dragen zij hun steentje bij aan ‘de Toekomst van Brabant’.