Artikel
21 sep '11
21 september '11
1 min

Prinsjesdag Special 2011; gevolgen voor HRM

De derde dinsdag van september: Prinsjesdag! Zoals elk jaar informeren we u graag over de voor u relevante voorgenomen onderwerpen uit de miljoenennota op het gebied van HRM en de personeels- en salarisadministratie. Daardoor bent u goed bekend met alle nieuwe plannen van het kabinet en de gevolgen daarvan voor uw organisatie en medewerkers.

In onderstaand document zetten we in het eerste onderdeel de voorgenomen plannen op een rijtje die van belang zijn voor de personeels- en salarisadministratie. In het tweede gedeelte besteden we kort aandacht aan de voorgenomen maatregelen die het HRM-beleid in brede zin raken. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van de inhoud van deze special dan kunt u altijd contact met ons opnemen via tel.nr. 0492 – 50 66 66. Wij zijn u graag van dienst!

>> Download hier de Driessen Prinsjesdag Special 2011

Meteen bijgepraat worden? Actualiteitendagen 2011
Tijdens de bekende actualiteitendagen in Helmond, Utrecht, Meppel en Zeeland wordt ingehaakt op de veranderingen door de nieuwe kabinetsplannen die betrekking hebben op de dagelijkse werkzaamheden van de salarisadministrateur.

Meld u nu aan voor deze Actualiteitendagen.