Artikel
24 sep '12
24 september '12
2 min

Prinsjesdag 2012: gevolgen voor HRM

Onlangs was het weer Prinsjesdag. Dit jaar was deze dag echter anders dan anders, nu het een demissionair kabinet de plannen bekend maakte. Hierdoor is nog niet te zeggen welke van de maatregelen daadwerkelijk doorgang zullen vinden.

Prinsjesdag Special 2012
Zoals elk jaar informeren wij u graag over de voor u relevante voorgenomen onderwerpen uit de miljoenennota op het gebied van HRM en de personeels- en salarisadministratie. Daardoor bent u goed bekend bent met alle nieuwe plannen van het kabinet en de gevolgen daarvan voor uw organisatie en medewerkers.

In onderstaand document zetten we in het eerste onderdeel de voorgenomen plannen op een rijtje die van belang zijn voor de personeels- en salarisadministratie. In het tweede gedeelte besteden we kort aandacht aan de voorgenomen maatregelen die het HRM-beleid in brede zin raken. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit document, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 0492 – 50 66 66. Wij zijn u graag van dienst!

Download hier de Driessen Prinsjesdag Special 2012

Meteen bijgepraat worden?
Tijdens de bekende Actualiteitendagen personeels- en salarisadministratie die op verschillende locaties in Nederland plaatsvinden wordt ingehaakt op de veranderingen door de nieuwe kabinetsplannen die betrekking hebben op de dagelijkse werkzaamheden van de salarisadministrateur. Schrijf u nu in!

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.