Artikel
19 dec '11
19 december '11
2 min

Payroll in beeld

Sinds kort kunnen payroll-medewerkers van Driessen via een speciale informatiefilm zien en horen wat het inhoudt om bij Driessen op de payroll te staan. Aanleiding voor het maken van deze film vormt recent onderzoek, in samenwerking met onderzoeksbureau TNS Nipo. Uit dit onderzoek is gebleken dat payroll-medewerkers Driessen als juridisch werkgever beoordelen met het gemiddelde rapportcijfer 7,5. Dit is een cijfer waar wij met recht trots op mogen zijn! Uit het onderzoek kwam echter ook naar voren dat payroll-medewerkers graag nóg beter geïnformeerd willen worden over de dienstverlening. Om aan deze wens te voldoen en onze dienstverlening nog verder te optimaliseren is onlangs een speciale informatiefilm voor payroll-medewerkers gemaakt: ‘Op de payroll bij Driessen’.

Directeur Jeroen Driessen: “Het onderzoek toont aan dat payroll-medewerkers over het algemeen al zeer tevreden zijn over ons als organisatie. Wij zien het als onze taak deze tevredenheid te behouden en nog verder te optimaliseren. Omdat uit het onderzoek blijkt dat duidelijke informatievoorziening bijdraagt aan tevredenheid, is de informatiefilm voor payroll-medewerkers ontwikkeld”.

Handig naslagwerk
Hoewel sommige medewerkers door ervaring uit het verleden al bekend zijn met het fenomeen payrollen, is het concept payroll voor een groot gedeelte van de medewerkers nieuw. Jeroen Driessen: “Vooral voor deze medewerkers biedt de payroll-film een uitkomst. In de film worden alle aspecten van het payroll-proces duidelijk toegelicht, zodat medewerkers precies weten wat het betekent om bij Driessen op de payroll te staan”. Daarnaast fungeert de film als handig naslagwerk. Bij vraag naar informatie over een specifiek onderwerp kunnen alle onderdelen die in de film aan bod komen ook apart bekeken worden.

Driessen staat voor professionaliteit en een persoonlijke benadering. Directeur Michaël Munnich licht toe: “Wij willen onze payroll-medewerkers persoonlijk bij Driessen betrekken. Daarom is de film opgenomen op ons kantoor in Helmond en lichten onze eigen medewerkers hun werkzaamheden en de dienstverlening van Driessen aan de kijker toe”. De film gunt payroll-medewerkers een kijkje in de keuken van Driessen, zodat zij de kans krijgen in alle opzichten goed bekend te raken met de organisatie.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.