Artikel
8 mrt '13
8 maart '13
2 min

Open Dag van Zorg en Welzijn: 16 maart 2013

Ook in 2013 vindt op de derde zaterdag van maart de landelijke Open Dag van Zorg en Welzijn plaats. Op zaterdag 16 maart openen zorg- en welzijnsorganisaties in heel Nederland hun deuren voor alle belangstellenden. Dit is het moment om u, als aantrekkelijke werkgever in de sector zorg & welzijn, te profileren!

Al sinds 2000 wordt jaarlijks de succesvolle Open Dag van Zorg en Welzijn georganiseerd. Tijdens de Open Dag van Zorg en Welzijn kan jong en oud kennismaken met alle facetten van de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuizen, thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg, verpleeg- en verzorgingshuiszorg, kraamzorg, jeugdgezondheidszorg, welzijn en maatschappelijke dienstverlening. Tot de belangstellenden behoren alle geïnteresseerden, zoals buurtbewoners, studenten, schoolklassen en familieleden.

Op zoek naar medewerkers?
Bent u werkgever in een zorg- of welzijnsorganisatie en op zoek naar nieuwe, gemotiveerde medewerkers? Dan is de Open Dag een uitgelezen kans om u te profileren. HRM kan profiteren van de media aandacht voor dit evenement en werkzoekenden in de regio interesseren. Dit geldt voor huidige werkzoekenden, maar zeker ook voor werkzoekenden in de toekomst. Door de vergrijzing zal de vraag naar personeel immers alleen maar toenemen.

‘Open Dag’, of ‘Week’?
De eerdere edities van de Open Dag van Zorg en Welzijn verliepen zeer succesvol. Om de Open Dag nog meer onder de aandacht te brengen wordt dit jaar voor de eerste keer de Week van Zorg en Welzijn georganiseerd. Deze vindt plaats van 11 tot 16 maart. De Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de zeventien regionale werkgeversorganisaties voor zorg en welzijn, die samenwerken in RegioPlus. Het doel is om het imago van de sector zorg en welzijn te stimuleren.

Bron: Gezondheidsnet, weekvanzorgenwelzijn.nl

 

Monetta Driessen
HR-redacteur

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.