"Ontdek alles over mentale gezondheid, vitaliteit & veerkracht en werk-privébalans. Verander jouw organisatie en het leven van je medewerkers."

Als HR-professional of manager weet je dat welzijn aan de basis ligt van elke succesvolle organisatie. Wil je ontdekken hoe je welzijn centraal stelt en hierdoor een gezonde en productieve werkomgeving creëert?

Dit is voor jou als je:

 • Het belang van welzijn in je organisatie wil benadrukken en praktische tips nodig hebt.
 • Op zoek bent naar best practices voor een gezonde en productieve werkomgeving.
 • Medewerkers praktisch wilt ondersteunen in het creëren van een gezonde werk-privébalans.
 • Wilt leren welke stappen je kunt zetten om de werklast te verlagen en het welzijn te verhogen.
 • Wilt leren waarom vitaliteitstrainingen niet, of maar een beperkte tijd, helpen. En wat dan wel voor gedragsverandering zorgt.

Registreren

Inhoud & sprekers

De masterclass bestaat uit verschillende video’s, podcasts en interviews.

Ann De Bisschop
Welzijnsexpert
Vindt investeren in het welzijn van medewerkers een must. Want alleen met gezonde, gelukkige en gemotiveerde medewerkers ben je als organisatie klaar voor de toekomst.
Jeroen Driessen
CEO Driessen Groep
Duik in het persoonlijke verhaal van deze ondernemer en raak geïnspireerd door zijn praktijkervaringen en tips.
Mariska Fissette
Gedragspsycholoog
Spreekt over het belang van een gezonde werk-privébalans en geeft advies hoe je dit kunt stimuleren.
Wouter de Jong
Mindfulness trainer
Beststellerauteur van de Mindgym boekenreeks geeft in een inspirerend verhaal aan waarom mentale veerkracht belangrijk is en hoe je dit traint.
Klaas Koster
Vitaloog
Zijn missie is om vitaliteit in het DNA van de organisatie te krijgen. Hij deelt op energieke wijze hoe je dit voor elkaar krijgt.
Doeschka Anschutz
Gedragswetenschapper
Over waarom vitaliteitstrainingen niet, of maar een beperkte tijd helpen en 'eigen regie' nemen bij gedragsverandering van het grootste belang is.
Rebecca Bogaers
Kernexpert Mentale Kracht bij Defensie
Deed onderzoek naar het stigma als barrière voor duurzame inzetbaarheid en welzijn op het werk bij werknemers met psychische klachten binnen de Nederlandse krijgsmacht. Rebecca deelt praktische inzichten en strategieën.
Hanan Haddouch
Psycholoog
Deelt praktische oplossingen en tips om stress in organisaties te verminderen, veerkracht op te bouwen en een gezonde werkomgeving te creëren.
Janneke Smits & Anne Smulders
Ervaringsdeskundigen
Een persoonlijk verhaal over hun ervaringen met uitval en wat uit balans raken met je doet. Ze geven tips hoe je hier als organisatie mee om kan gaan.

Welkom bij de masterclass: 'Maak werk van welzijn'

Ontdek de nieuwste inzichten en best practices voor een gezonde en productieve werkomgeving. Krijg toegang tot exclusieve inzichten, handvatten en strategieën om een optimale werkomgeving te creëren.

De online masterclass bestaat uit 4 modules:

 • Introductie
 • Mentale gezondheid
 • Werk-privébalans
 • Vitaliteit & veerkracht

Registreren

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een e-mail met instructies en krijg je met een inlog toegang tot de online omgeving. Vanaf het moment van aanmelden heb je 6 maanden onbeperkt toegang tot de masterclass.

Je krijgt het volgende...

 • 6 podcasts
  Je krijgt toegang tot 6 x 45 minuten aan diepgaande en inspirerende gesprekken met experts en ervaringsdeskundigen zoals gedragspsycholoog Mariska Fissette, vitaloog Klaas Koster en gedragswetenschapper Doeschka Anschutz op het gebied van welzijn.
 • 2 video's
  2 korte videolessen van welzijnsexpert Ann De Bisschop en psycholoog Hanan Haddouch boordevol praktische voorbeelden en tips.
 • 2 verdiepende artikelen
  Met Wouter de Jong over het belang van een gezonde geest. En Hanan Haddouch deelt praktische oplossingen en tips om stress in organisaties te verminderen, veerkracht op te bouwen en een gezonde werkomgeving te creëren.
 • BONUS: Whitepaper 'Zo draag je bij aan welzijn op de werkvloer'
  Deze whitepaper geeft antwoord en tips over hoe je bijdraagt aan het welzijn op de werkvloer.
 • BONUS: Mindym Journal van Wouter de Jong
  Direct aan de slag? De eerste 25 aanmeldingen voor de online masterclass ontvangen het Mindgym Journal van Wouter de Jong.
 • Handboek
  Je kunt een handboek als naslagwerk downloaden waarin alle modules kort worden samengevat, opdrachten staan en waarin je aantekeningen kunt maken. Dit handboek kun je downloaden (en desgewenst printen).
 • 10% korting op Stappen Challenge
  Geef invulling aan jouw vitaliteitsbeleid met de Stappen Challenge. Zo blijf je samen in verbinding én werk je aan vitaliteit op de werkvloer. Als deelnemer van de masterclass krijg je met jouw organisatie 10% korting op de Stappen Challenge.
 • 6 maanden lang toegang
  Je hebt 6 maanden onbeperkt toegang tot de online omgeving met alle video’s, opnames van de podcasts, artikelen en downloads.

Wat kost het?
Prijs (excl. BTW)
€ 349,-
Toegang tot de exclusieve masterclass
Registreren