De inhuur van professionals (on)gewoon goed geregeld

Het belangrijkste doel van maatschappelijk gedreven organisaties is ervoor zorgen dat we als samenleving gebruik kunnen blijven maken van zaken als de gezondheidszorg, wonen en ons als mens ontwikkelen. Om de beste dienstverlening te bieden, heb je professionele medewerkers nodig. Steeds meer organisaties in de overheid, het onderwijs en zorg & welzijn kiezen voor zelfstandige professionals voor specialistische werkzaamheden of extra capaciteit op de momenten dat het nodig is. Maar wat nou als je die professionals niet of moeilijk kunt vinden? Of als je ze wel vindt, maar niet weet hoe bijvoorbeeld het contract en juridische zaken geregeld moeten worden? Dan zijn wij er:  Haert!

Toegang tot meer dan 3.500 professionals

Zoek je iemand voor jouw opdracht? Wij verbinden professionals in het domein ICT & data, Communicatie, Finance, Sociaal domein, Juridisch, Management, Fysiek domein en HRM.

Lees meer over interim-professionals

Ondersteuning bij volledige inhuurproces

Wij ondersteunen je bij het volledige inhuurproces: van het in verbinding brengen met de juiste professional tot en met het in orde maken van het contract, de facturatie en het uit handen nemen van de inhuurrisico’s.

Lees meer over broker dienstverlening

Contractmanagement

Bij de inzet van zzp’ers regelen wij de administratieve, financiële en juridische zaken. Dit doen we persoonlijk en warm, maar uiteraard ook rechtmatig. 

Lees meer over contractmanagement

Wij geven organisaties grip op externe inhuur

Wij zorgen dat jouw organisatie grip krijgt op externe inhuur. Wij kunnen je ondersteunen met het volledige inhuurproces: van het in verbinding brengen met de juiste professional tot en met het in orde maken van het contract, de facturatie en het uit handen nemen van de inhuurrisico’s. Of je ontzorgen bij een van deze aspecten. Zo is het inhuren van professionals niet langer ingewikkeld, maar een eenvoudig onderdeel van de totale personeelsplanning binnen jouw organisatie.

Meer voor organisaties

Samenwerken op een warme, persoonlijke en begrijpelijke manier

“Wij vinden dat zzp'ers een heel belangrijke rol spelen in de arbeidsmarkt”, vertelt Monique Giepmans, directeur van Haert. “Daarom zetten wij ons in voor hun werkgeluk. En we zorgen ervoor dat onze maatschappelijk gedreven opdrachtgevers grip krijgen op externe inhuur. Dit doen wij op een warme, persoonlijke en begrijpelijke manier.”

Lees het artikel

Organisa­ties waarmee wij professi­o­nals verbinden

Ben jij op zoek naar  een professional?

Wij gaan graag voor jou in ons netwerk van meer dan 3.500 publieke professionals op zoek naar de juiste specialist.

Ik heb een opdracht

Heb je een vraag? Stuur een bericht of bel ons!

Remco