Artikel
10 apr '09
10 april '09
1 min

Jaarloongegevens 2008

Op 3 maart 2009 heeft de staatssecretaris van Financiën het besluit ‘Verstrekking jaarloongegevens over het jaar 2008’ gepubliceerd. Op grond van dit besluit kan de inspecteur (voor het derde jaar op rij!) jaarloongegevens opvragen en is de inhoudingsplichtige wettelijk verplicht om hier aan mee te werken. Ontvangt u dus een verzoek van uw inspecteur voor aanlevering van deze gegevens, zorg er dan voor dat u dit verzoek aan uw contactpersoon van Driessen verstrekt. Deze zal dan er voor zorgen dat deze gegevens vóór de deadline genoemd in de brief, worden aangeleverd conform de vereisten van het besluit.

In een aantal gevallen zijn er kosten verbonden aan deze aanlevering. Maakt u namelijk gebruik van de salarisverwerkingsoftware van Centric of RAET, dan wordt door deze firma’s respectievelijk € 275,00 ex. BTW en € 1,60 (prijspeil 2008) ex. BTW per verzonden individuele jaarloonopgave (voor elke medewerker) in rekening gebracht voor het aanleveren van deze gegevens. Deze kosten zullen aan u worden doorberekend.
Gebruikt u echter de software van AFAS / Profit HRM, dan is de aanlevering kosteloos.

Voor het regelen van de aanlevering door uw contactpersoon van de afdeling Outsourcing wordt u niets in rekening gebracht, ongeacht met welk softwarepakket u werkt.

Ad van Zutphen
Directeur Driessen

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.