Artikel
4 sep '12
4 september '12
2 min

Jaarcongres HRM: Presteren? Natuurlijk!

Op 22 november aanstaande organiseert Driessen HRM_Payroll de derde editie van het Jaarcongres HRM. Dit ‘goed bekend event’ voor relaties van Driessen staat dit jaar volledig in het teken van prestaties. In de natuurlijke omgeving van de Apenheul te Apeldoorn geven bijzondere gastsprekers hun visie op het fenomeen ‘presteren’. Serieus, maar ook regelmatig met een knipoog.

Prestaties in de publieke sector
Of het nu op de werkvloer is, of daarbuiten: presteren moeten we iedere dag. En het liefste ook nog eens ‘boven verwachting’. Dit geldt ook voor organisaties in de publieke sector. Zij worden namelijk steeds vaker afgerekend op de prestaties die worden geleverd. Prestatiebeloning en prestatiebekostiging zijn onderwerpen waarmee u als HRM-professional of HRM-verantwoordelijke dan ook steeds vaker wordt geconfronteerd. Maar ook van uzelf wordt er steeds meer verwacht. Ziet u soms door de bomen het bos niet meer?

Topsprekers aan het woord
Tijdens het Jaarcongres HRM geven diverse topsprekers op basis van ervaringen en kennis hun visie op prestaties. Hoe komen de beste prestaties tot stand? Gaat het om nature of nurture? Hoe kunnen we onze prestaties verbeteren? En wat betekent dat voor u als HRM’er? Antwoord op deze en andere vragen krijgt u tijdens het Jaarconges HRM.

Wij organiseren het Jaarcongres HRM speciaal voor al onze relaties. U kunt zich gratis aanmelden voor het Jaarcongres HRM. Aanmelden is mogelijk tot 5 november aanstaande, maar ben er snel bij, want vol is vol!

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.