Artikel
4 nov '10
4 november '10
1 min

Inspirerend HRM

Wilt u weten hoe medewerkers binnen uw organisatie functioneren in moeilijke tijden? Hoe men het beste uit zichzelf kan halen en hoe u zelf een topprestatie kunt leveren? Bezoek dan het gratis Jaarcongres HRM 2011 en laat u inspireren! Bezoek dan het gratis Jaarcongres HRM 2011 en laat u inspireren! Tijdens deze dag geven gastsprekers Patrick van Veen (bioloog), Marc Lammers (voormalig bondscoach Nederlands dameshockeyteam) en Wilco van Rooijen (beroepsavonturier) op basis van de eigen ervaringen hun visie op het fenomeen 'presteren'. Daarnaast blikken we samen met u vooruit op het komende jaar. En tenslotte belonen wij op deze dag de bijzondere prestaties van enkele van uw vakgenoten met de uitreiking van de HR Awards.

Het Jaarcongres HRM 2011 is een ‘goed bekend event’ waarvoor alle relaties van Driessen van harte zijn uitgenodigd. Het congres vindt plaats op donderdag 25 november a.s. vanaf 10.00 uur in het Spoorwegmuseum te Utrecht.

U heeft nog uiterlijk één week, tot 11 november a.s., om u aan te melden! Voor inschrijving en meer informatie over het jaarcongres kunt u kijken op www.jaarcongreshrm.nl.

Graag ontmoeten wij u tijdens deze gratis dag boordevol ‘inspirerend HRM’!

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.