Artikel
17 sep '12
17 september '12
1 min

HRM Actualiteitendag najaar 2012

Wegens groot succes in maart organiseert Driessen op 30 oktober aanstaande wederom een HRM Actualiteitendag voor professionals in het HRM-vakgebied. Tijdens deze bijeenkomst wordt u volledig bijgepraat over relevante en actuele onderwerpen op het gebied van HRM.

Mobiliteit als bezuinigingsmaatregel
De HRM Actualiteitendag staat in het teken van ‘Mobiliteit als bezuinigingsmaatregel’. Diverse sprekers delen hun ideeën die voor u zeer waardevol kunnen zijn. Daarbij passeren onderwerpen als strategische personeelsplanning, het Nieuwe Werken, talentmanagement  en outplacement onder andere de revue.

Wilt u in één dag volledig worden bijgepraat over de meest actuele onderwerpen binnen uw vakgebied? En wilt u kennis uitwisselen met vakgenoten? Bekijk dan het volledige programma en meld u  snel aan!

Kosten
Deelname aan onze actualiteitendag kost € 129,- per persoon. Heeft u echter in de afgelopen twee jaar een keer een actualiteitendag van Driessen bijgewoond? Dan bedragen de kosten slechts € 109,- per persoon. Voor in-house trainingen maken wij graag samen met u aparte afspraken over de prijs.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.