Artikel
29 dec '10
29 december '10
1 min

Gemeente Haarlemmermeer winnaar Best Practice Award

Dit jaar heeft Driessen wederom de Best Practise Award uitgereikt. Vorig jaar ging de award naar de gemeente Woensdrecht en dit jaar heeft de gemeente Haarlemmermeer de award in de wacht gesleept. De Best Practice Award wordt jaarlijks uitgereikt aan de RAP gebruiker die het meeste uit dit HRM kennissysteem haalt.

De gemeente Haarlemmermeer is het beste uit de bus gekomen vanwege hun positief doch kritische houding. Door de creatieve invulling van het gebruik van RAP haalt Haarlemmermeer het maximale uit het systeem. Zo wordt onder andere de Helpdesk HRM gebruikt en heeft de gemeente Haarlemmermeer haar eigen regelingen op een logische en consistente manier geintegreert.

Het pakket Rechtspositie Ambtelijk Personeel (RAP) wordt inmiddels door meer dan 300 Nederlandse gemeenten gebruikt. RAP is al jaren een begrip binnen de Nederlandse gemeenten en inmiddels ook bij waterschappen en in het voortgezet onderwijs. RAP gemeente is het enige softwarepakket dat de volledige arbeidsvoorwaarden en rechtspositie van de medewerkers bij gemeenten digitaal ontsluit. In RAP Gemeenten vindt u de actuele CAR-UWO met uitgebreide toelichtingen daarop.

Wilt u meer weten over RAP of een gratis demonstratie? Neem dan contact op met de afdeling RAP via 0492 – 506666 of rap@driessen.nl.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.