Publiek Perspectief is vanaf nu Trends in HR. Blijf via dit platform op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen voor HR.

Workshop (digitaal): HRM in de anderhalve meter samenleving

Meer thuiswerken en afstand houden zorgt voor een nieuwe dynamiek in organisaties. Thuiswerken vraagt om discipline, zelfstandigheid en creativiteit. Afstand houden maakt verbinding in teams lastiger. Dit vraagt om nieuw leiderschap. Voor HR de uitdaging om ‘sturing’ te geven aan deze ontwikkelingen en te zorgen dat HR meerwaarde blijft leveren in deze snel veranderde tijd.

Wil je meer werken over de kansen voor HRM in de deze veranderende tijd? Schrijf je in voor vrijdag 30 oktober om 11.00 uur voor deze workshop met concrete praktijkvoorbeelden. De workshop wordt gegeven in Zoom.

Deze webinar is onderdeel van de webinar week HRM trends en ontwikkelingen.

Over de webinar week HRM trends en ontwikkelingen

HRM is een vakgebied dat zich snel ontwikkelt. En de publieke sector is een sector die door alle maatschappelijke ontwikkelingen continu uitgedaagd wordt. Daarom organiseren wij ieder jaar het het congres HRM trends en ontwikkelingen voor de publieke sector. Dit keer online en niet één dag, maar een week met allerlei webinars. Zo ben jij weer helemaal bijgepraat en kun je daarna vol aan de slag met de plannen voor volgend jaar.

Bekijk hier het volledige programma.

Doelgroep

HRM'ers

Programma

vr 30 oktober Online Bekijk programma Reservelijst
vol

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit evenement. Mogelijk is het maximaal aantal deelnemers bereikt. Het is wel mogelijk om je aan te melden voor de reservelijst. Zie hiervoor de optie 'Reservelijst' bij het programma.