Publiek Perspectief is vanaf nu Trends in HR. Blijf via dit platform op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen voor HR.

Webinar: Wat levert goed opdrachtgeverschap op?

Bij veel organisaties zijn zelfstandige professionals van essentieel belang voor de continuïteit. Toch zijn er maar weinig organisatie die zich bezighouden met goed opdrachtgeverschap. Dat is bijzonder als je kijkt naar de aandacht die er is voor goed werkgeverschap. Want om het juiste, zelfstandige talent te binden is het van belang je te profileren als goed opdrachtgever.

Ben je benieuwd hoe je dat kunt doen? Schrijf je dan in voor maandag 26 oktober om 15.00 uur voor deze interactieve webinar. 

Deze webinar is onderdeel van de webinar week HRM trends en ontwikkelingen.

Over de webinar week HRM trends en ontwikkelingen

HRM is een vakgebied dat zich snel ontwikkelt. En de publieke sector is een sector die door alle maatschappelijke ontwikkelingen continu uitgedaagd wordt. Daarom organiseren wij ieder jaar het het congres HRM trends en ontwikkelingen voor de publieke sector. Dit keer online en niet één dag, maar een week met allerlei webinars. Zo ben jij weer helemaal bijgepraat en kun je daarna vol aan de slag met de plannen voor volgend jaar.

Bekijk hier het volledige programma.

Aanmelden

Schrijf je kosteloos in via deze link. Heb je vragen? Neem dan contact op via 0492 - 50 66 66 of stuur een bericht naar goedbekend@driessengroep.nl.

Doelgroep

HRM'ers en afdelingsmanagers

Methode

Webinar

Programma

ma 26 oktober Online Bekijk programma