Publiek Perspectief is vanaf nu Trends in HR. Blijf via dit platform op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen voor HR.

Webinar: Vernieuw je HR-cyclus

Het vernieuwen van een HR-cyclus is binnen veel organisaties een thema. Termen als eigenaarschap, ontwikkeling en de continue dialoog spelen een belangrijke rol. Dit vraagt niet alleen om de juiste tooling, maar ook visie en beleid dat dit ondersteunt.

Wil je de HR-cyclus in jouw organisatie vernieuwen? Schrijf je in voor donderdag 29 oktober om 09.00 uur voor deze webinar met inspirerende praktijkvoorbeelden en handige tips.

Deze webinar is onderdeel van de webinar week HRM trends en ontwikkelingen.

Over de webinar week HRM trends en ontwikkelingen

HRM is een vakgebied dat zich snel ontwikkelt. En de publieke sector is een sector die door alle maatschappelijke ontwikkelingen continu uitgedaagd wordt. Daarom organiseren wij ieder jaar het het congres HRM trends en ontwikkelingen voor de publieke sector. Dit keer online en niet één dag, maar een week met allerlei webinars. Zo ben jij weer helemaal bijgepraat en kun je daarna vol aan de slag met de plannen voor volgend jaar.

Bekijk hier het volledige programma.

Aanmelden

Schrijf je in via deze link. Heb je vragen? Neem dan contact op via 0492 - 50 66 66 of stuur een bericht naar goedbekend@driessengroep.nl.

Methode

Webinar

Programma

do 29 oktober Online Bekijk programma