Publiek Perspectief is vanaf nu Trends in HR. Blijf via dit platform op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen voor HR.

Webinar: Update arbeidsrecht en cao gemeenten

De onderhandelingen voor een nieuwe cao gemeenten zijn in volle gang. En ondertussen bouwt de jurisprudentie rondom de arbeidsovereenkomst zich op.

Wil jij meegenomen worden langs de verschillende onderwerpen rondom arbeidsrecht en de cao gemeenten? Schrijf je in voor woensdag 28 oktober om 11.00 uur voor deze interactieve webinar.

Deze webinar is onderdeel van de webinar week HRM trends en ontwikkelingen.

Over de webinar week HRM trends en ontwikkelingen

HRM is een vakgebied dat zich snel ontwikkelt. En de publieke sector is een sector die door alle maatschappelijke ontwikkelingen continu uitgedaagd wordt. Daarom organiseren wij ieder jaar het het congres HRM trends en ontwikkelingen voor de publieke sector. Dit keer online en niet één dag, maar een week met allerlei webinars. Zo ben jij weer helemaal bijgepraat en kun je daarna vol aan de slag met de plannen voor volgend jaar.

Bekijk hier het volledige programma.

Aanmelden

Schrijf je in via deze link. Heb je vragen? Neem dan contact op via 0492 - 50 66 66 of stuur een bericht naar goedbekend@driessengroep.nl.

Doelgroep

HRM, juridisch, leidinggevenden

Methode

Webinar

Programma

wo 28 oktober Online Bekijk programma