Publiek Perspectief is vanaf nu Trends in HR. Blijf via dit platform op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen voor HR.

Webinar: Selecteren zonder vooroordelen

Iedereen heeft vooroordelen. Ook jij. Dat is geen probleem zolang je je hiervan bewust bent en er niet naar handelt. Zeker niet bij werving en selectie van nieuwe medewerkers. Want dan staat het een inclusieve organisatie (en samenleving) in de weg. Een organisatie waar iedereen zich welkom voelt, ongeacht geloof, leeftijd, kleur, gender of seksuele geaardheid.

Wil jij afscheid nemen van jouw cognitieve luiheid en een stap dichterbij een inclusieve organisatie komen? Schrijf je dan in voor donderdag 29 oktober om 13.00 uur voor deze prikkelende webinar.

Deze webinar is onderdeel van de webinar week HRM trends en ontwikkelingen.

Over de webinar week HRM trends en ontwikkelingen

HRM is een vakgebied dat zich snel ontwikkelt. En de publieke sector is een sector die door alle maatschappelijke ontwikkelingen continu uitgedaagd wordt. Daarom organiseren wij ieder jaar het het congres HRM trends en ontwikkelingen voor de publieke sector. Dit keer online en niet één dag, maar een week met allerlei webinars. Zo ben jij weer helemaal bijgepraat en kun je daarna vol aan de slag met de plannen voor volgend jaar.

Bekijk hier het volledige programma.

Aanmelden

Schrijf je kosteloos in via deze link. Heb je vragen? Neem dan contact op via 0492 - 50 66 66 of stuur een bericht naar goedbekend@driessengroep.nl.

Doelgroep

Selecteurs & beïnvloeders

Methode

Webinar

Programma

do 29 oktober Online Bekijk programma