Publiek Perspectief is vanaf nu Trends in HR. Blijf via dit platform op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen voor HR.

Webinar: Recruitment software en werken-bij site

Centrale oplossing voor het aantrekken van nieuw talent.
Het aantrekken van nieuw talent staat hoog op de prioriteitenlijst van organisaties. Maar hoe zorg je ervoor dat een kandidaat een perfecte ervaring heeft bij het eerste contact en dat jij maximaal controle hebt over het recruitmentproces? Een geavanceerd recruitment backoffice (ATS) borgt het gehele werving & selectie proces; van het publiceren van de vacature tot de (voor)selectie en het afhandelen van sollicitanten.

IJK organiseert op 8 september om 11.00 uur een webinar waarin je te zien krijgt hoe jouw werkenbij-website eruit kan zien en hoe het complete sollicitatieproces op een gebruiksvriendelijke wijze wordt afgehandeld.

De belangrijkste redenen om het Recruitmentsysteem in te zetten:

  • Uitgebreide functies en mogelijkheden, waaronder een kandidatenbank, E-portfolio, managersmodule en geautomatiseerde workflows.
  • Het systeem wordt afgestemd op de huisstijl. Zo is het in lijn met de andere communicatie-uitingen van jouw organisatie.
  • Het systeem beschikt over meerdere real-time rapportages waardoor je inzicht hebt op managementniveau.
  • Het systeem is uiterst flexibel doordat de modules Werving & selectie, Mobiliteit en Inhuur modulair zijn af te nemen.
  • Standaard bieden wij een koppeling met AFAS aan, maar ook met andere systemen is een koppeling mogelijk.

Bij de software demo staat de oplossing, die wij samen met onze partner The Solutions Factory aanbieden, centraal.

Aanmelden

Ben je benieuwd wat het systeem voor jouw organisatie kan betekenen? Schrijf je dan kosteloos in via deze link voor de software demo van het Recruitmentsysteem. Heb je vragen? Neem dan contact op via 0492 - 50 66 87 of stuur een bericht naar ehrmsoftware@ijk.nl.

Doelgroep

Recruiters, HR adviseurs, HR managers

Programma

di 8 september Online Bekijk programma