Publiek Perspectief is vanaf nu Trends in HR. Blijf via dit platform op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen voor HR.

Webinar: Learning Management System (LMS)

Een LMS maakt processen rondom leren en ontwikkelen overzichtelijk en efficiënt!
In elke organisatie leren we dagelijks nieuwe dingen. Maar zijn deze collectieve en individuele vorderingen wel inzichtelijk? En hoe zorg je dat de verantwoordelijkheid voor leren en ontwikkelen zoveel mogelijk bij de medewerker ligt en deze tegelijkertijd gestimuleerd wordt om hiermee daadwerkelijk aan de slag te gaan? Via één geïntegreerd platform is dit mogelijk.

IJK organiseert op 29 september om 11.00 uur een webinar waarin je een software demo te zien krijgt. We laten je zien hoe je met software in staat bent om het Learning Management proces binnen de organisatie te ondersteunen en hoe je aantoonbaar de kwaliteit en deskundigheid bevordert.

De belangrijkste redenen om een LMS in te zetten:

  • Een perfecte tool om de registratie van verplichte scholingen vast te leggen, te monitoren en online aan te bieden.
  • Eén centrale leeromgeving waarbij alles rondom leren gebundeld is op één plek.
  • Een geïntegreerde oplossing zodat het niet naast andere (HR-)systemen staat, maar naadloos verbonden is met de al bestaande systemen van de organisatie (denk hierbij aan AFAS, Office, BI-Tool, SSO, Intranet etc.).
  • Een platform om naast de hard skills (verplichte scholingen) ruimte te geven aan de soft skills en talentontwikkeling.
  • Een leeromgeving welke toegankelijk is voor diverse soorten content; zowel extern ingekochte als eigen ontworpen content.

Bij de software demo staat de oplossing, die wij samen met onze partner Infolearn aanbieden, centraal.

Aanmelden

Ben je benieuwd wat een LMS voor jouw organisatie kan betekenen? Schrijf je dan kosteloos via deze link in voor de software demo van het Learning Management Systeem. Heb je vragen? Neem dan contact op via 0492 - 50 66 87 of stuur een bericht naar ehrmsoftware@ijk.nl.

Doelgroep

HR adviseurs, HR managers

Programma

di 29 september Online Bekijk programma