Publiek Perspectief is vanaf nu Trends in HR. Blijf via dit platform op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen voor HR.

Webinar: Inhuur, praktisch vertaald

Inhuur van extern personeel. Een thema dat voor veel organisaties in de publieke sector uitdagingen kent in termen van (gebrek aan) regie, overzicht en kostenbeheersing. Tegelijkertijd moeten publieke organisaties steeds creatievere oplossingen verzinnen om geschikte mensen te vinden. En dan gaat het niet alleen om vast, ‘eigen’ personeel, maar juist ook om extern, flexibel talent.

Wil je inzicht in jouw inhuurfase en op zoek gaan naar de beste oplossing voor jouw organisatie? Schrijf je dan in voor maandag 26 oktober om 11.00 uur voor deze webinar en vertaal theorie naar praktijk.

Deze webinar is onderdeel van de webinar week HRM trends en ontwikkelingen.

Over de webinar week HRM trends en ontwikkelingen

HRM is een vakgebied dat zich snel ontwikkelt. En de publieke sector is een sector die door alle maatschappelijke ontwikkelingen continu uitgedaagd wordt. Daarom organiseren wij ieder jaar het het congres HRM trends en ontwikkelingen voor de publieke sector. Dit keer online en niet één dag, maar een week met allerlei webinars. Zo ben jij weer helemaal bijgepraat en kun je daarna vol aan de slag met de plannen voor volgend jaar.

Bekijk hier het volledige programma.

Aanmelden

Schrijf je kosteloos in via deze link. Heb je vragen? Neem dan contact op via 0492 - 50 66 66 of stuur een bericht naar goedbekend@driessengroep.nl.

Doelgroep

HRM'ers en inkopers

Methode

Webinar

Programma

ma 26 oktober Online Bekijk programma