Publiek Perspectief is vanaf nu Trends in HR. Blijf via dit platform op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen voor HR.

Webinar: Inhuur & de arbeidsmarkt van morgen

Een groeiende behoefte aan wendbaarheid, nieuwe verhoudingen tussen interne en externe flex, verschuivingen in de arbeidsmarkt, aangescherpte wetgeving. Een paar grote trends die de agenda van HR bepalen. Voeg daar de coronacrisis, het advies van de Commissie Borstlap en de aankomende verkiezingen aan toe, en je krijgt een buitengewone dynamische en interessante mix aan factoren.

Wil jij weten wat dit betekent voor de wereld van inhuur en de arbeidsmarkt van morgen? Schrijf je dan in voor maandag 26 oktober om 09.00 uur voor de webinar van hoofdredacteur van het online nieuws- en discussieplatform ZiPconomy.

Deze webinar is onderdeel van de webinar week HRM trends en ontwikkelingen.

Over de webinar week HRM trends en ontwikkelingen

HRM is een vakgebied dat zich snel ontwikkelt. En de publieke sector is een sector die door alle maatschappelijke ontwikkelingen continu uitgedaagd wordt. Daarom organiseren wij ieder jaar het het congres HRM trends en ontwikkelingen voor de publieke sector. Dit keer online en niet één dag, maar een week met allerlei webinars. Zo ben jij weer helemaal bijgepraat en kun je daarna vol aan de slag met de plannen voor volgend jaar.

Bekijk hier het volledige programma.

Aanmelden

Schrijf je kosteloos in via deze link. Heb je vragen? Neem dan contact op via 0492 - 50 66 66 of stuur een bericht naar goedbekend@driessengroep.nl.

Methode

Webinar

Programma

ma 26 oktober Online Bekijk programma