Publiek Perspectief is vanaf nu Trends in HR. Blijf via dit platform op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen voor HR.

Webinar: HR Analytics & strategische personeelsplanning

De AnalyseManager maakt de impact van HR beleid meetbaar!
Organisaties zijn steeds meer onderhevig aan veranderingen in de markt. De inzet van nieuwe technologieën brengt deze veranderingen in een stroomversnelling wat zorgt voor nieuwe uitdagingen. Wat betekent dat voor de personele inrichting van jouw organisatie? Hoe moet deze er over enkele jaren uit zien om adequaat in te spelen op deze ontwikkelingen? De AnalyseManager helpt je bij het aangaan van deze uitdagingen en vraagstukken. 

IJK organiseert op 28 mei om 11.00 uur een webinar waarin je een software demo te zien krijgt. In deze demo laten we je zien hoe je met analytics software in staat bent om organisatieontwikkelingen en gedrag vanuit het verleden naar de toekomst te extrapoleren en op die manier je toekomstige formatie en bezetting bepaalt. We laten zien hoe je verschillende scenario’s uitwerkt en simuleert en daarmee een goede basis legt voor de strategische personeelsplanning.

De belangrijkste redenen om de AnalyseManager in te zetten hebben we voor je op een rij gezet:

  • Je ontwikkelt je eigen Analytics en deelt deze eenvoudig met andere gebruikers.
  • Je voegt eenvoudig extra data toe van interne- en externe databronnen.
  • Het bevat een compleet HR Analytics framework welke je eenvoudig uitbouwt.
  • Je werkt op basis van data storytelling en deelt de belangrijkste analytics uitkomsten.
  • Het is een complete oplossing voor iedere HR analist en reporting specialist.

Aanmelden

Ben je benieuwd wat de AnalyseManager voor jouw organisatie kan betekenen? Schrijf je dan via deze link kosteloos in voor de software demo van de AnalyseManager. Heb je vragen? Neem dan contact op via 0492 - 50 66 87 of stuur een bericht naar ehrmsoftware@ijk.nl

 

Doelgroep

HR adviseurs, HR managers, HR analisten, reporting specialisten