Publiek Perspectief is vanaf nu Trends in HR. Blijf via dit platform op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen voor HR.

Webinar: Hoe krijg ik mijn medewerkers duurzaam in beweging?

Leidinggevenden en HRM’ers spelen een cruciale rol in de verduurzaming van de inzetbaarheid van medewerkers. Iets wat makkelijker gezegd is dan gedaan. Temeer omdat medewerkers hier niet altijd bewust mee bezig zijn, laat staan de noodzaak om het te ervaren.

Wil je weten hoe je medewerkers duurzaam in beweging krijgt? Schrijf je in voor dinsdag 27 oktober om 14.00 uur voor deze webinar en ga naar huis met do’s en don’ts. 

Deze webinar is onderdeel van de webinar week HRM trends en ontwikkelingen.

Over de webinar week van HRM trends en ontwikkelingen

HRM is een vakgebied dat zich snel ontwikkelt. En de publieke sector is een sector die door alle maatschappelijke ontwikkelingen continu uitgedaagd wordt. Daarom organiseren wij ieder jaar het het congres HRM trends en ontwikkelingen voor de publieke sector. Dit keer online en niet één dag, maar een week met allerlei webinars. Zo ben jij weer helemaal bijgepraat en kun je daarna vol aan de slag met de plannen voor volgend jaar.

Bekijk hier het volledige programma.

Aanmelden

Schrijf je in via deze link. Heb je vragen? Neem dan contact op via 0492 - 50 66 66 of stuur een bericht naar goedbekend@driessengroep.nl.

 

Methode

Webinar

Programma

di 27 oktober Online Bekijk programma