Publiek Perspectief is vanaf nu Trends in HR. Blijf via dit platform op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen voor HR.

Webinar: Een goed werkgeversimago: welke werkbelofte doe jij? 

Om passende kandidaten aan te trekken en te behouden is een goede employer branding van het grootste belang. Met je werkgeversimago laat je immers zien wie je als organisatie bent en waar je voor staat, zowel intern als extern. Iedere organisatie heeft een werkgeversimago, maar benut het niet altijd op de juiste manier.

Wil jij concrete handvatten die je helpen bij het sterk profileren van jouw werkgeversimago? Schrijf je in voor donderdag 29 oktober om 15.00 uur voor deze webinar en leer over generatiegebonden drijfveren.

Deze webinar is onderdeel van de webinar week HRM trends en ontwikkelingen.

Over de webinar week HRM trends en ontwikkelingen

HRM is een vakgebied dat zich snel ontwikkelt. En de publieke sector is een sector die door alle maatschappelijke ontwikkelingen continu uitgedaagd wordt. Daarom organiseren wij ieder jaar het het congres HRM trends en ontwikkelingen voor de publieke sector. Dit keer online en niet één dag, maar een week met allerlei webinars. Zo ben jij weer helemaal bijgepraat en kun je daarna vol aan de slag met de plannen voor volgend jaar.

Bekijk hier het volledige programma.

Aanmelden

Schrijf je in via deze link. Heb je vragen? Neem dan contact op via 0492 - 50 66 66 of stuur een bericht naar goedbekend@driessengroep.nl.

 

Doelgroep

HRM'ers

Methode

Webinar

Programma

do 29 oktober Online Bekijk programma