Publiek Perspectief is vanaf nu Trends in HR. Blijf via dit platform op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen voor HR.

Webinar: Duurzaam werven en selecteren voor de publieke sector

Werken in de publieke sector is, mede door de coronacrisis, bezig aan een herwaardering. Maar een goede werving en selectie is een kostbaar en tijdrovend proces. Het gaat namelijk niet alleen over het invullen van een vacature. Maar over een duurzame invulling, die leidt tot een goede match en die bijdraagt aan de organisatiedoelen en persoonlijke doelen van de kandidaat.

Wil je weten hoe je werving en selectie kunt verbeteren om een ‘bad hire’ te voorkomen? Schrijf je dan in voor donderdag 29 oktober om 11.00 uur voor deze webinar.

Deze webinar is onderdeel van de webinar week HRM trends en ontwikkelingen.

Over de webinar week HRM trends en ontwikkelingen

HRM is een vakgebied dat zich snel ontwikkelt. En de publieke sector is een sector die door alle maatschappelijke ontwikkelingen continu uitgedaagd wordt. Daarom organiseren wij ieder jaar het het congres HRM trends en ontwikkelingen voor de publieke sector. Dit keer online en niet één dag, maar een week met allerlei webinars. Zo ben jij weer helemaal bijgepraat en kun je daarna vol aan de slag met de plannen voor volgend jaar.

Bekijk hier het volledige programma.

Aanmelden

Schrijf je in via deze link. Heb je vragen? Neem dan contact op via 0492 - 50 66 66 of stuur een bericht naar goedbekend@driessengroep.nl.

 

Doelgroep

HR en Recruitment

Methode

Webinar

Programma

do 29 oktober Online Bekijk programma