Publiek Perspectief is vanaf nu Trends in HR. Blijf via dit platform op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen voor HR.

Webinar: De ins en outs van het mobiliteitsdienstverband

Als werkgever heb je de verantwoordelijkheid om randvoorwaarden te bieden voor medewerkers om hun werk zo goed mogelijk uit te voeren. Toch kan er een moment komen dat een medewerker en een organisatie uit elkaar groeien. Dan heb je als goed werkgever ook de taak om op een verantwoordelijke manier afscheid te nemen van elkaar.

Wil je inzicht in de voor- en nadelen van een mobiliteitsdienstverband voor organisatie en medewerker? Schrijf je in voor dinsdag 27 oktober om 12.00 uur voor deze interactieve webinar.

Deze webinar is onderdeel van de webinar week HRM trends en ontwikkelingen.

Over de webinar week HRM trends en ontwikkelingen

HRM is een vakgebied dat zich snel ontwikkelt. En de publieke sector is een sector die door alle maatschappelijke ontwikkelingen continu uitgedaagd wordt. Daarom organiseren wij ieder jaar het het congres HRM trends en ontwikkelingen voor de publieke sector. Dit keer online en niet één dag, maar een week met allerlei webinars. Zo ben jij weer helemaal bijgepraat en kun je daarna vol aan de slag met de plannen voor volgend jaar.

Bekijk hier het volledige programma.

Aanmelden

Schrijf je in via deze link. Heb je vragen? Neem dan contact op via 0492 - 50 66 66 of stuur een bericht naar goedbekend@driessengroep.nl.

Methode

Webinar

Programma

di 27 oktober Online Bekijk programma