Publiek Perspectief is vanaf nu Trends in HR. Blijf via dit platform op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen voor HR.

Webinar: De gevolgen van de WAB en Wnra in de praktijk

Per 1 januari 2020 zijn zowel de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) als de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) in werking getreden. Inmiddels zien we de effecten van beide wetten terug in de praktijk in bijvoorbeeld nieuwe regels voor een adequaat pensioen bij payroll, vaste uren aan oproepkrachten of integriteitsschendingen.

Wil je worden meegenomen langs de laatste stand van zaken en jurisprudentie rondom deze wetgeving? Schrijf je in voor woensdag 28 oktober om 13.00 uur voor deze informatieve en praktische webinar. 

Deze webinar is onderdeel van de webinar week HRM trends en ontwikkelingen.

Over de webinarweek HRM trends en ontwikkelingen

HRM is een vakgebied dat zich snel ontwikkelt. En de publieke sector is een sector die door alle maatschappelijke ontwikkelingen continu uitgedaagd wordt. Daarom organiseren wij ieder jaar het het congres HRM trends en ontwikkelingen voor de publieke sector. Dit keer online en niet één dag, maar een week met allerlei webinars. Zo ben jij weer helemaal bijgepraat en kun je daarna vol aan de slag met de plannen voor volgend jaar.

Bekijk hier het volledige programma.

Aanmelden

Schrijf je in via deze link. Heb je vragen? Neem dan contact op via 0492 - 50 66 66 of stuur een bericht naar goedbekend@driessengroep.nl.

Doelgroep

HRM, juridisch, leidinggevenden

Methode

Webinar

Programma

wo 28 oktober Online Bekijk programma