Publiek Perspectief is vanaf nu Trends in HR. Blijf via dit platform op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen voor HR.

Webinar: Aan de slag met strategische personeelsplanning

Instroom, doorstroom en uitstroom. Strategische personeelsplanning (SPP) is een omvangrijk onderwerp. Dat maakt het niet gemakkelijk is om er ook daadwerkelijk mee te beginnen en om hier structureel mee bezig te zijn. Als dit wel lukt is het noodzaak om de organisatie mee te nemen om concrete stappen te zetten.

Wil jij weten hoe je begint met spp, wat het oplevert en wat daarbij de kritische succesfactoren zijn? Schrijf je in voor maandag 26 oktober om 13.00 uur voor deze webinar.

Deze webinar is onderdeel van de webinar week HRM trends en ontwikkelingen.

Over de webinar week HRM trends en ontwikkelingen

HRM is een vakgebied dat zich snel ontwikkelt. En de publieke sector is een sector die door alle maatschappelijke ontwikkelingen continu uitgedaagd wordt. Daarom organiseren wij ieder jaar het het congres HRM trends en ontwikkelingen voor de publieke sector. Dit keer online en niet één dag, maar een week met allerlei webinars. Zo ben jij weer helemaal bijgepraat en kun je daarna vol aan de slag met de plannen voor volgend jaar.

Bekijk hier het volledige programma.

Aanmelden

Schrijf je in via deze link. Heb je vragen? Neem dan contact op via 0492 - 50 66 66 of stuur een bericht naar goedbekend@driessengroep.nl.

Doelgroep

HRM'ers & bedrijfsvoering

Methode

Webinar

Programma

ma 26 oktober Online Bekijk programma