Op donderdag 4 maart van 11.00 - 12.00 uur praten we je bij over de belangrijkste wijzigingen in arbeidsrechtelijke wet- en regelgeving. Ook staan we stil bij wetswijzigingen die op stapel staan en bespreken we de actuele en relevante jurisprudentie.

Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Rechten en plichten rondom oproepcontracten
    Wanneer moet je vaste uren aanbieden? Hoe doe je dat? Wat voor soort vaste uren bied je aan? En hoe leg je een geaccepteerd aanbod vast?
  • De gedeeltelijke RVU-vrijstelling
    Medewerkers gezond naar hun pensioen helpen. Door de gedeeltelijke RVU-vrijstelling zijn er ruimere mogelijkheden. We leggen de basis aan je uit. Aan de hand van enkele voorbeelden nemen we je mee in afspraken die je kunt maken.
  • Corona en arbeidsrecht
    Aan de hand van de laatste rechtspraak geven we praktische tips voor de omgang met corona op de werkvloer. We staan onder andere stil bij de mondkapjesplicht, ‘verboden’ vakanties, regels voor gevaccineerde en niet gevaccineerde medewerkers en een veilige werkomgeving.

Aanmelden

Wil jij volledig op de hoogte zijn van de laatste stand van zaken op belangrijke arbeidsrechtelijke thema’s? Schrijf je dan in via deze link. Heb je vragen? Neem dan contact op via 0492 - 50 66 60 of stuur een bericht naar goedbekend@ijk.nl.

Prijs

Gratis voor RAP klanten
€ 95,- (vrij van btw) voor niet RAP klanten

Doelgroep

Juristen, HRM medewerkers en P&O adviseurs