Publiek Perspectief is vanaf nu Trends in HR. Blijf via dit platform op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen voor HR.

Training (digitaal): Integriteit na de invoering van de Wnra

Op dinsdag 8 december om 10.00 uur organiseren we het webinar 'Integriteit na de invoering van de Wnra'. Er is bijna een jaar verstreken sinds de invoering van de Wnra. Bij de invoering daarvan was de grote vraag hoe de civiele rechter zou omgaan met integriteitsschendingen van ambtenaren. In het voorbije jaar zijn daarover verschillende rechterlijke uitspraken gepubliceerd. Wij bespreken deze tijdens dit webinar. Daarbij geven wij handvaten die je kunnen helpen wanneer je in jouw organisatie te maken krijgt met integriteitsschendingen.

We starten met de basisregels en geven aan de hand van casusvoorbeelden vervolgens antwoord op vragen als: Vervult de ambtenaar ten opzichte van de ‘gewone’ werknemer een bijzondere positie als het gaat om integriteit? 
Welke sancties kan je als werkgever opleggen bij een integriteitsschending? 
Leidt een integriteitsschending altijd tot ontslag (op staande voet)? Wanneer hoef je als werkgever géén transitievergoeding te betalen bij het einde van een tijdelijke arbeidsovereenkomst?

Aanmelden

Ben je benieuwd naar dit webinar? Schrijf je dan in via deze link. Heb je vragen? Neem dan contact op via 0492 - 50 66 60 of stuur een bericht naar goedbekend@ijk.nl.

Doelgroep

Juristen, HRM medewerkers en P&O adviseurs werkzaam bij de overheid

Methode

Webinar

Prijs

€ 100,00 (vrij van btw)

Programma

di 8 december Online