Regeren is vooruitzien. Deze gevleugelde uitspraak geldt misschien ook wel voor HRM. De plannen voor 2019 zijn nog in uitvoering, maar je moet alweer langzaam vooruitkijken naar 2020. Want de ontwikkelingen gaan snel. Kom naar dit congres en laat je meenemen in de belangrijkste HRM trends & ontwikkelingen voor 2020 en verder.

De interesse voor dit event is zo groot dat we het maximum aantal deelnemers hebben bereikt. Maar schrijf je in voor de reservelijst en houd je agenda vrij. Onze ervaring leert namelijk dat er een grote kans is dat er nog plekken vrijkomen. Meld je hier aan voor de reservelijst.

Tijdens het congres staan afwisseling en inspiratie centraal. Met de sprekers Gerard Evers en Ben Rogmans krijg je de nieuwste inzichten op basis van recent onderzoek.


Dr. Gerard Evers houdt zich als wetenschapper en adviseur al sinds eind jaren ’70 bezig met SPP. Hij is auteur van diverse boeken en vele artikelen rond dit onderwerp. Tot eind 2009 is hij als universitair (hoofd)docent en hoogleraar Human Capital Valuation werkzaam geweest aan universiteiten en hieraan gelieerde onderzoeksinstituten, in Groningen, Tilburg en Utrecht. Vanaf 2010 is hij als zelfstandig onderzoeker en adviseur gevestigd. 

Ben Rogmans is directeur van Arbeidsmarktkansen.nl en partner van arbeidsmarktonderzoeker Intelligence Group. Hij schreef in 2018 het boek Geen Paniek! Maar ook jouw baan gaat er aan, over de toekomst van economie en arbeidsmarkt. In het verleden was Rogmans werkzaam in de media, o.a. als parlementair redacteur van de Volkskrant, hoofdredacteur van Intermediair, BN/DeStem en Dagblad De Pers.


Tijdens de praktische break-out sessies worden uitdagingen direct geconcretiseerd en tijdens een bourgondische lunch ga je in gesprek met collega’s in de publieke sector. Zo zet je de eerste stappen richting het jaarplan van 2020.

Bekijk hier het volledige programma

Doelgroep

HRM, management, directie, bestuur, salarisadministratie