Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt verdienen net als ieder ander een werkplek waar ze met trots kunnen laten zien wie ze zijn en waar hun talent tot uiting komt. Vanuit de Driessen Foundation noemen wij dit werkgeluk. En hoe meer werkgeluk wij kunnen delen & creëren hoe beter.

Daarom organiseren wij het event ‘Buitengewoon inclusief werkgeluk’. Een event rondom het thema diversiteit en inclusiviteit waarbij informeren, inspireren & concretiseren centraal staat.

Wat komt er aan bod?

Door in te zoomen op ontwikkelingen, inzicht te geven in een best practise, het aanreiken van tools en het delen van kennis ontdekt u op welke manier u, binnen uw organisatie, vorm en inhoud geeft aan inclusief werkgeluk.

Lucille Werner opent, met haar deels persoonlijke verhaal, op verfrissende wijze het event. Vervolgens sluit u aan bij één van de drie break-out sessies die, ieder vanuit een eigen invalshoek, aansluiten bij het thema. Later in de middag kunt u zich laten inspireren door de praktijkvoorbeelden en aanpak van ABN AMRO.

Bekijk hieronder het volledige programma en de inhoud van de break-out sessies en meld u geheel kosteloos aan.

Doelgroep

Professisonals die aan de slag zijn, willen of gaan met diversiteit & inclusiviteit.

Break-outs

Bekijk hier de break-out sessies

Programma en aanmelden

Klik hier om u aan te melden

Prijs

€ 0,00