Artikel
23 mrt '11
23 maart '11
2 min

Een frisse kijk op HRM

Op vrijdag 18 maart jl. stond Driessen op het 16e AVS-congres. Als hoofdsponsor van dit congres was Driessen op de beursvloer naast zo’n 50 andere standhouders vertegenwoordigd met een heuse cocktailbar. Onder het motto ‘voor een frisse kijk op HRM moet je bij Driessen zijn’ werden er smoothiesetjes uitgedeeld en konden bezoekers een cocktail naar keuze bestellen. Deze gezonde en frisse drankjes vielen goed in de smaak. 

Payroll met Vervangingsfonds
Naast de lekkere smoothies ontvingen de bezoekers bij de stand van Driessen meer informatie over de mogelijkheden om te kiezen voor payroll als oplossing voor de inrichting van de flexibele schil binnen de schoolorganisaties. Speciaal voor het primair onderwijs bieden wij Payroll met vervangingsfonds aan. Deze unieke dienst, die is ontwikkeld in directe samenwerking met het Vervangingsfonds, draagt bij aan vereenvoudiging van het administratieve proces van de vervangingsopdrachten.

Hoe werkt het?
Als u uw vervangingsopdrachten invult via de payroll-dienstverlening van Driessen, dan staat uw vervanger bij ons op de loonlijst en zijn wij formeel juridisch werkgever. Dat betekent dat wij ook alle administratieve lasten en werkgeversrisico’s voor u uit handen nemen. Wij verzorgen vervolgens ook volledig geautomatiseerd de digitale doormelding van de correcte gegevens aan het Vervangingsfonds.

Meer informatie
Wilt u meer weten over Payroll met vervangingsfonds speciaal voor het primair onderwijs? Neem dan contact op met onze accountmanagers onderwijs, bereikbaar via 0492 – 50 66 66.

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.