Artikel
9 aug '11
9 augustus '11
2 min

Verdiepingsbijeenkomsten werkkostenregeling door Driessen

Het aantal organisaties dat overgestapt is naar de werkkostenregeling is dit jaar nog vrij beperkt. Veel organisaties zijn wel actief met de voorbereidingen voor de WKR. Dit valt ook ernstig aan te bevelen, want de invoering van de werkkostenregeling brengt het nodige (uitzoek)werk met zich mee. Om organisaties te helpen die tijdens de invoering van de werkkostenregeling tegen vragen aanlopen, organiseert Driessen dit jaar speciale verdiepingsbijeenkomsten over de werkkostenregeling.

Goed bekend met de werkkostenregeling
Driessen heeft meer dan 50 zeer succesvolle bijeenkomsten georganiseerd over de invoering van de Werkkostenregeling. Aan de hand van een presentatie met concrete voorbeelden uit de praktijk maakten de deelnemers kennis met de nieuwe regeling.

Nu de basis kennis bij velen aanwezig is, gaan we een stap verder. Driessen organiseert praktische verdiepingsbijeenkomsten waarbij de inbreng van de deelnemers centraal staat. Geen presentatie maar een interactieve behandeling van vraagstukken en actuele vragen die worden onderbouwd met praktische voorbeelden en theorie. Op deze manier worden vragen van meerdere kanten belicht, kan men sparren met vakgenoten en staat leren van elkaar centraal. Uiteraard alles onder begeleiding van een specialist op het gebied van de werkkostenregeling van Driessen. Bekijk pdf ‘verdieping werkkostenregeling’ voor meer informatie over de verdiepingsbijeenkomsten.

Data en locaties verdiepingsbijeenkomsten:
• Dinsdag 13 september te Helmond, 10.00 -13.00u
• Donderdag 22 september te Meppel, 14.00 –17.00u
• Dinsdag 4 oktober te Utrecht, 10.00 – 13.00u
• Donderdag 13 oktober te Kapelle (Zeeland),14.00 – 17.00u

Meer informatie over de WKR
Driessen heeft een speciale webpagina aangemaakt over de werkkostenregeling. Hier vindt u alle informatie over en oplossingen voor de werkkostenregeling.  Bekijk de werkkostenregeling pagina.

Driessen HRM Payroll

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.