Artikel
24 sep '10
24 september '10
1 min

Driessen opleidingen officieël gecertificeerd door NIRPA

Driessen is als HRM-dienstverlener voor de non-profitsector goed bekend met de (semi)overheid en deelt die kennis ook graag met haar klanten en relaties. Dit gebeurt niet alleen tijdens de dagelijkse werkzaamheden, maar ook via het opleidingsprogramma dat Driessen aanbiedt. Het opleidingsaanbod dat duidelijk inspeelt op de actualiteit, draagt sinds kort ook het keurmerk van Nederlands Instituut voor Register Payroll Accounting (NIRPA).

De toekenning van het keurmerk betekent dat de opleidingen en diverse kennisgerelateerde bijeenkomsten van Driessen een bijdrage leveren aan de Permanente Educatie (PE) van de payroll professionals en salarisadministrateurs. Deze groepen kunnen door het deelnemen aan een opleiding of bijwonen van een actualiteitendag van Driessen PE-punten verdienen. Het jaarlijks aantonen van het voldoen aan de eis van permanente educatie is een voorwaarde om inschreven te blijven in het Register Payroll Professionals (RPP) of het Registers Salarisadministrateur (RSa).

Het actuele opleidingsaanbod van Mensium, onderdeel van Driessen Groep, vindt u op Opleiding & ontwikkeling bij mensium.