Artikel
28 okt '10
28 oktober '10
2 min

Driessen inspireert tijdens gratis Jaarcongres HRM 2011

Bezuinigingen, vergrijzing, ontgroening, fusies, ontslagen, digitalisering en de nodige andere uitdagingen vragen veel van u als professional, betrokken bij de HRM-praktijk van uw organisatie. Er wordt immers van de HRM-afdeling verwacht dat er op strategisch niveau beleid wordt ontwikkeld en dat u vanuit verschillende HRM-perspectieven met nieuwe oplossingen komt. Daarnaast dient u succesvol om te gaan met veranderingen binnen uw organisatie. Maar hoe functioneren medewerkers binnen uw organisatie in moeilijke tijden? Het succes van uw organisatie is immers voor een belangrijk deel afhankelijk van de kwaliteit en het menselijk presteren van individuen én teams. Hoe kan men het beste uit zichzelf halen? Hoe levert u zelf een topprestatie?

Bezoek het gratis Jaarcongres HRM 2011 en laat u inspireren! Bijzondere gastsprekers geven op basis van de eigen ervaringen hun visie op het fenomeen ‘presteren’. Samen met u blikken we vooruit op het komende jaar. En tenslotte belonen wij de bijzondere prestaties van enkele van uw vakgenoten met de uitreiking van de HR Awards.

Wij organiseren dit Jaarcongres, speciaal voor al onze relaties van Driessen HRM-Payroll. Kijk voor meer informatie op www.jaarcongreshrm.nl. Tot 11 november a.s. kunt u zich gratis aanmelden. Wees er snel bij want de aanmeldingen stromen binnen!

Wij zien er naar uit u te mogen begroeten tijdens deze dag boordevol ‘inspirerend HRM’!

Voldeed dit artikel aan je verwachtingen?

Wij werken er continu aan om onze artikelen nog beter te maken.

Beoordeling 0 / 2. Aantal stemmen 0

Fijn dat dit artikel aan je verwachtingen voldeed!

Deel het in je netwerk.

Jammer dat dit artikel niet aan je verwachtingen voldeed

Laat ons weten wat we kunnen verbeteren.