Artikel
21 feb '11
21 februari '11
2 min

Driessen biedt payroll-medewerkers gratis opleidingen aan

Medewerker, werkgever, payroll-medewerker, het gaat uiteindelijk allemaal om mensen. Het zit in de menselijke genen dat we ons willen blijven ontwikkelen. Iedereen heeft daarbij zijn of haar eigen behoefte. Bij Driessen erkennen we dit feit en vanuit onze verantwoordelijkheid als formeel werkgever bieden we onze payroll-medewerkers 4 gratis opleidingen aan. Goed werkgeverschap gaat immers verder dan alleen het betalen van salaris.

Praktisch pakket met opleidingen
Opleidingen zijn niet nieuw voor Driessen. Wij organiseren al enkele jaren met succes trainingen, workshops en bijeenkomsten voor onze klanten door het hele land.

Bij Driessen geloven we in een praktijkgerichte aanpak waarbij het delen van actuele kennis voorop staat. Daarom bestaat ons aanbod voor payroll-medewerkers uit de onderstaande opleidingen waarvan de opgedane kennis direct toegepast kan worden in de praktijk:
• MS Excel
• MS Word
• Foutloos Nederlands schrijven
• Basiskennis Gemeenteambtenaar

E-learning; digitale didactiek
Op elk willekeurig moment in het jaar staan er minimaal 3.000 personen bij Driessen op de payroll. Om alle payroll-medewerkers meteen te laten profiteren van de opleidingen maakt Driessen gebruik van een relatief nieuwe lesmethode, namelijk e-learning. E-learning is de verzamelnaam voor het vormgeven van leersituaties met behulp van informatie- en communicatietechnologie. Bij Driessen hebben we gekozen voor e-learning via internet.

Hoe werkt e-learning voor payroll-medewerkers?
Payroll-medewerkers bij Driessen krijgen via de Payroll Portal toegang tot het actuele opleidingsaanbod. In een online omgeving zien zij het totaaloverzicht van de aangeboden opleidingen. Hier staat een uitgebreide omschrijving van elke opleiding met duidelijke leerdoelen. Zo weet een payroll-kracht meteen wat hij/zij aan de opleiding heeft.

Als er een keuze wordt gemaakt om een opleiding te volgen, opent de cursusmodule zich en wordt de nieuwe cursist stap voor stap door het leertraject meegenomen en begeleid. Vanwege het feit dat e-learning bij Driessen via internet verloopt, kunnen cursisten de opleidingen thuis, onderweg of op het werk volgen. Payroll-medewerkers mogen alle e-learning opleidingen volgen, zolang de overeenkomst tussen Driessen en de payroll-medewerker loopt.

Meer informatie
Wilt u meer weten over gratis e-learning opleidingen voor payroll-medewerkers of over Driessen opleidingen in het algemeen? Kijk dan op www.driessenopleidingen.nl of neem contact op met onze opleidingscoördinatoren via 0492 – 50 66 66 of per e-mail via opleidingen@driessen.nl.