Artikel
8 sep '15
8 september '15
2 min

Driessen All Stars Xperience 2015 van start

Ook dit jaar organiseert Driessen HRM dit bijzonder event, genaamd All Stars Xperience 2015, speciaal voor haar flexibele medewerkers. Dit jaar staat de All Stars Xperience in het teken van Talent! Het event wordt georganiseerd omdat wij als werkgever onze medewerkers graag in staat stellen om hun TALENT te ontwikkelen. Zodat zij elke dag het beste uit zichzelf kunnen halen en energie krijgen van waar zij echt goed in zijn. Vanwege het grote succes van vorig jaar worden dit jaar maar liefst vier edities georganiseerd, op verschillende locaties in het land.

Inspirerende, feestelijke en informele avond

Het is bijna zover: deze week gaat de All Stars Xperience 2015 van start. Ook dit jaar belooft het een bijzondere avond te worden voor onze flexibele medewerkers, waarbij zij hartelijk ontvangen worden met een walking diner en een programma voorzien van talentvolle sprekers. Zo zal o.a. Marc Lammers, voormalig bondscoach Nederlands dameshockeyteam, het publiek vertellen hoe talent het verschil maakt!

Workability Chill-Out

Naast het programma met bekende sprekers, helpen wij de medewerkers tijdens deze avond om zichzelf naar een hoger niveau te tillen. Zo kunnen zij o.a. een vitaliteitscheck doen om te zien of ze fit en in balans zijn, een professionele profielfoto laten maken en zich laten informeren over de gratis opleidingen die wij aanbieden als werkgever.

Dit jaar maar liefst vier edities All Stars Xperience

De All Stars Xperience komt dit jaar naar de medewerkers toe! Het event wordt namelijk vier keer georganiseerd op de volgende data en locaties:

  • Donderdag 10 september: Congrescentrum St@art in de Apenheul in Apeldoorn
  • Dinsdag 15 september: Theater De Nieuwe Kolk in Assen
  • Donderdag 17 september: Hoofdkantoor Driessen in Helmond
  • Woensdag 7 oktober: Museum voor Communicatie in Den Haag

 

Bekijk de sfeerimpressie

Wilt u graag de sfeer van deze Driessen All Stars Xperience zien, horen en voelen? In onderstaand filmpje van vorig jaar wordt een impressie weergegeven van de All Stars Xperience 2014.